Start2Tennis


Voor wie is Start2Tennis: enkel voor volwassenen die nog nooit getennist hebben. Je hebt dus geen VTV nummer of je hebt dit ook nooit in het verleden gehad.

 

Start2Tennis is de ideale manier om als beginner kennis te maken met de tennissport. In samenwerking met Tennis Vlaanderen en Baseline Tennis Academy bieden wij u de kans om een aangepast lessenpakket te volgen, samen met andere personen die ook nooit hebben getennist.


Om de drempel kleiner te maken is in de prijs voorzien:


- tennisracket van de club in bruikleen

- lidgeld voor 1 jaar

- verzekering voor 1 jaar


Start2Tennis: donderdagavond om 20.00u op onze club


Type les     

Prijs

S2T - 9 lessen

115 € + 5 €*

*5€ Jaarlijkse bijdrage inschrijving bij de tennisschool. Dient éénmaal betaald te worden per persoon, per jaar onafhankelijk hoeveel lessenreeksen of stages er genomen worden.


Prijzen zijn per persoon.


De inschrijving gebeurt rechtstreeks bij Baseline Tennis Academy. U ontvangt dan ook van hen de factuur en details voor betaling.


GEEN BETALING VAN LESSEN STORTEN OP DE REKENING VAN HTC AUB

(Het rekeningnummer van Baseline Tennis Academy kan u terugvinden onder: Tennisschool-lessen in het menu aan de linkerkant)


Voor meer info kan u altijd contact opnemen met WIM NEEFS van BTA :

wim.neefs@baselinetennisacademy.be

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

 
 
 
 
 
 
 

Opgelet: u kan zien of het formulier goed verstuurd is indien bij het klikken op "verstuur" de velden opnieuw leeg zijn en er bovenaan het formulier "dank voor uw bericht" komt te staan. Indien het niet lukt om te versturen via de site, mag u ook een mail sturen met alle gegevens naar bta@hoogstraatsetc.be

TERREIN

RESERVEREN

Klik op het balletje

om uw terrein te reserveren

HTC bedankt zijn

SPONSORS

(klik op de logo's voor meer info)